Beschikbaarheid kachelpellets

Op dit moment ontvangen wij dagelijks berichten en telefoontjes omtrent de beschikbaarheid en betrouwbaarheid rondom de levering van onze kachelpellets.

De markt rondom houtpellets (zowel wit als bruin) is enorm in beweging en onrustig, dit maakt helaas ook dat er door andere partijen misbruik wordt gemaakt en niet wordt geleverd. Voor ons is het lastig hier tegen te wapenen en betreuren de situatie ten zeerste. We kunnen enkel duidelijkheid verschaffen over ons eigen bedrijf.

Op dit moment hebben wij voorraad van zowel de witte als bruine pellets. Wel is deze beperkt. We doen onze best om de website altijd zo up-to-date mogelijk te houden. Bekijk hier ons assortiment: 

Met betrekking tot de betrouwbaarheid van ons bedrijf kunnen we enkel openheid van zaken geven en de keuze aan u laten. Stadeko is onderdeel van Buijens BV. Hier valt naast Stadeko ook Zandcompleet.nl onder. We zijn sinds 1985 een familiebedrijf. U kunt ons binnen de beschikbare tijden telefonisch contacten op 0168-404431 (ma t/m vrij van 09.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00u).

Onze reviews van klanten van beide webshops kunt u hier lezen:
https://www.kiyoh.com/reviews/1042667/zandcompleet

Wilt u meer over ons te weten komen, dan raden wij u de ‘over ons’ pagina van Zandcompleet aan. Hier ziet u ook jaarverslagen en artikelen die recentelijk nog in kranten zijn verschenen: Zandcompleet: Over ons

Uiteraard bent u ook welkom op onze locatie in Noordhoek (groenweg 62, Noord-Brabant), echter hebben wij geen voorraad kachelpallets op onze locatie. Op dit moment wordt alles rechtstreeks vanaf de fabriek naar klanten geleverd. Levertijd bedraagt +/- 3 werkdagen. 

Daarnaast adviseren wij u vooraf te zoeken via de diverse zoekmachines naar ervaringen van de betreffende webshop waar u mee in zee wilt gaan. 

Mocht u toch nog vragen of twijfels hebben, dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Wij zijn u graag van dienst.
Info@stadeko.nl
0168-404431

2 reacties op “Beschikbaarheid kachelpellets

  • admini zegt:

   Beste John,

   Op dit moment kunnen wij enkel volle pallets / bigbags leveren. Halve pallets is voor nu geen mogelijkheid.
   Als er nog meer vragen zijn, dan hoor ik het graag.

   Groet, Melissa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *