Hennepvezel kopen? Wij leveren door heel Nederland

Hennepvezel kopen

Hoe kunnen we je helpen?

Hennepvezel kopen? Wij leveren door heel Nederland

< All Topics

Hennepvezel kopen, Stadeko heeft de mogelijkheid om al haar hennepvezel op per volle pallet door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden te leveren. Bestel gemakkelijk online en op werkdagen voor 12.00 besteld is binnen 3 werkdagen al geleverd.

Kwalitatief Hennepvezel kopen

Aubiose

Stadeko levert de hoge kwaliteit hennepvezel van merk Aubyose. Aubiose is een 100% natuurlijk hennepstrooisel, welke snel composteert zonder de toevoeging van extra composteermiddelen. Dat is de reden waarom boeren en tuinders compost van Aubiose graag gebruiken. Aubiose wordt jaarlijks geoogst en kan daarom volledig worden getraceerd tot aan de specifieke velden waar op het gegroeide.

> Direct Aubiose hennepvezel kopen

Hennepvezel kopen, de voordelen van Aubiose

  • Aubiose heeft vanuit zijn eigen een echte sponswerking. Het kan tot 8x meer vocht absorberen dan andere strooiselmaterialen.
  • Aubiose is stofvrij en dus een perfecte oplossing voor paarden met gevoelige luchtwegen.
  • Aubiose blijft droog aan de bovenkant van het stalbed, goed voor de gezondheid van je paard.
  • De Aubiose hennepteelt is milieuvriendelijk (100% natuurlijk zonder gebruik van pesticiden) en groeit snel, dus altijd van hoge kwaliteit. (het wordt jaarlijks geplant in het hart van de Franse Champagne Ardenne regio)
  • Het composteert zeer makkelijk en snel, de compost wordt daarom ook graag gebruikt door tuinders en boeren.
  • Aubiose is voordelig, het verbruik per paard, dus per jaar is minder en daarom hoeft je daarom ook minder tijd te besteden aan het uitmesten van stallen en afvoeren van mest.

Naast Aubiose hennepvezel kunnen wij ook al onze andere producten zoals, Houtkrullen, Zaagsel, Houtkorrels, Vlas en diverse soorten Stro leveren binnen 3 werkdagen. Hebt je liever een levering op een gewenste dag, dan is dat geen probleem. Zonder meerkosten houden graag rekening met je planning. Vele klanten uit alle hoeken van het land gingen je voor. Van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leeuwarden, Middelburg, tot Maastricht en Groningen. Hennepvezel kopen wordt zo een stuk makkelijker!

Voor meer informatie Transport & Levering of neem contact met ons via 0168-404431 of info@stadeko.nl

> Bekijk ons assortiment Strooisels