Bodembedekking & strooisels 

Bodembedekking en strooisels voor in de stal van je paarden, koeien, varkens, geiten en pluimvee. Onze producten bieden comfort en uitstekende absorptie. Wij leveren producten volgens de GMP+ richtlijnen.

Bodembedekking stal

Vanaf: 249,50 incl. btw
Vanaf: 263,00 incl. btw
Vanaf: 236,00 incl. btw
Vanaf: 297,00 incl. btw
Vanaf: 213,50
Vanaf: 334,00 incl. btw
Vanaf: 334,00 incl. btw
Vanaf: 376,00 incl. btw
Vanaf: 474,00 incl. btw
Uitverkocht
Vanaf: 412,00 incl. btw
Vanaf: 249,00 incl. btw

Bodembedekking Stalmatten

Bodembedekking Paddockmatten

13,50 incl. btw
Topkwaliteit - 20jr garantie
16,75 incl. btw

Kies de juiste bodembedekking voor je paarden stal

Een goede bodemdekking voor je stal is droog, geur- en stofvrij. Daarnaast is het fijn als deze ook gemakkelijk is af te voeren. Belangrijke eigenschappen van de bodembedekking zijn dat deze veerkrachtig, goed vocht absorbeert en ammoniaklucht zoveel mogelijk vasthoud. Er zijn veel soorten bedekking om een comfortabele stal voor je paard te creëren. De ene bedekking is niet per se beter dan de andere. Het belangrijkste om in oog te houden wat voor jou en je paard het beste werkt. Wil je meer weten over de verschillende voor- en nadelen van de diverse soorten bodembedekking. Lees dan onze blog: Hoe kies je de juiste bodembedekking voor jou en je paard?

Waarom verpakte bodemdekking?

Ons assortiment bodemstrooisel voor je paardenstal in een uitstekend alternatief voor een traditionele strobed en wij leveren zowel houtkrullen, houtkrullen XL, zaagsel, hennep en stro en strokorrels voor paarden. Deze voorverpakte balen strooisel zijn ideaal voor paarden met ademhalingsproblemen, paarden die de neiging hebben om hun bed op te eten en voor jou die op zoek is naar gemak.

Bij Stadeko vind je een ruime keuze aan houtvezel, stropellets en gehakseld stro voor stalbedekking, die helpen om je paard gelukkig, gezond en comfortabel te houden.

Als u het verblijf van je paard zo comfortabel mogelijk wilt maken, hebben we meer stalinrichting en stalmatten die je misschien ook interesseren. Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment. We bieden gratis bezorging op het dor heel Nederland. Bij bestellingen naar België rekenen wij 45,- per bestelling.