Retourvoorwaarden

Niet tevreden over je bestelling? Geen probleem, retourzenden is altijd mogelijk. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling weer aan te melden als retour. Na het aanmelden heb je vervolgens nogmaals 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk naar ons retour te sturen. De producten dienen in originele staat retour gezonden te worden.

Voor retourzendingen hanteren wij diverse mogelijkheden:

  • Zelf terugbrengen
  • Gefrankeerd verzenden, indien het product dit toelaat
  • Wij komen het product weer bij je ophalen.

Terugbetaling

Wij doen ons uiterste best om het volledige orderbedrag inclusief de verzend- / transportkosten vervolgens zo spoedig mogelijk terug te betalen. Dit zal in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 14 dagen gebeuren. Maar eigenlijk doen we het altijd gelijk zodra wij de bestelling hebben terug ontvangen:

Stadeko vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping meldt. Tenzij Stadeko aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Stadeko gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.”

Voorwaarden

Voor het retourzenden van je bestelling hanteren wij enkele voorwaarden:

  • De kosten voor retourzendingen zijn voor de consument
  • Retourzendingen worden enkel geaccepteerd met originele pakbon en kopie factuur.
  • Je dient zelf je rekeninggegevens aan ons door te geven waarop je de terugbetaling wenst.

Het is mogelijk om uw retournering aan te melden via ons retourformulier of per email: info@stadeko.nl

Retourkosten 

De retourkosten zijn voor rekening van de consument. Het is mogelijk de retour door ons te laten verzorgen. Voor 1 pallet start de retourkosten vanaf € 89,50 (incl. btw), voor meerdere pallets zijn retourprijzen op aanvraag. Uiteraard mag je ook altijd zelf de retour naar ons verzorgen. Retouren mogen verzonden worden naar:

Stadeko
Afdeling retouren
Groeneweg 62
4759 BB Noordhoek