Levering Nederland

kooiaap transport
Levering met Kooiaap

Al onze producten worden geleverd op pallet met kooi-aaptransport of pallet wagen. De levertijd bedraagt maximaal 3 werkdagen binnen Nederland. Levering vindt altijd plaats van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag en zondag kunnen wij niet uitleveren. Al onze producten zijn leverbaar door heel Nederland (met uitzondering van de wadden eilanden). Op het moment dat wij je bestelling hebben ontvangen wordt het transport ingepland. Je krijgt van ons bericht op het moment dat de order in de transportplanning is opgenomen.

Een dag voorafgaand aan de levering ontvangt je in de avond een SMS met daarin de definitieve bevestiging en tijdsindicatie (in blokken van 3 uur). Onze planning wordt op route ingedeeld, hierdoor geven wij geen tijdsgaranties.

De pallet(s) worden binnen 3 werkdagen bij u gelost:

  • Standaard lossen wij aan de straatkant van het opgegeven adres.
  • Liever een specifieke plaats? Geef dit aan in het opmerkingenveld bij je bestelling. We adviseren om ook de plaats voor levering goed te markeren. Maar, let op: Onze chauffeur kan met de kooiaap (heftruck) slechts kleine stukjes en enkel op verhard terrein voor u rijden. Ook dient de locatie over voldoende ruimte te bevatten. Formaat kooiaap: 2.60m breed en 3.20m hoog. Geen rechten kunnen worden ontleend over de uiteindelijk gekozen losplaats. Onze chauffeur doet zijn uiterste best om de gewenste locatie te bereiken.
  • Tip: Wilt je op een bepaalde dag ermee aan de slag? Laat de pallet(s) dan 1 werkdag eerder bezorgen.

Aanwezigheid is niet nodig. Wist je dat je voor de levering niet noodzakelijk thuis hoeft te zijn? Een duidelijke markering voor de pallet is voldoende. Zonder markering of uw aanwezigheid worden de pallets standaard aan de straatzijde geleverd.

Levering België 

Onze pallets kunnen tevens door heel België worden geleverd. Transportkosten zijn vanaf € 45,- per bestelling (incl. btw) en de levertijd bedraagt maximaal 3 werkdagen. Per product staan de exacte transportkosten voor België aangegeven.

 – Levering vindt enkel plaats van maandag t/m vrijdag –

Verpakkingswijze 

Waterdichte verpakking Pallets Al onze pallets zijn voorzien van een waterbestendige stretch-hoes waardoor de pallets met balen ook zonder problemen buiten gestald kunnen worden. Waterdichte verpakking Bigbags Producten in big bag, welke niet nat mogen worden (zoals powercal), worden geleverd in een afgesloten big bag, zodat deze producten droog blijven. Op de pallets zit geen statiegeld.