Zaagsel

Zaagsel (ook wel houtzaagsel genoemd) is het fijnste deel van houtschaafsel welke een restproduct is van houtschaverijen. Het fijne zachte houtzaagsel geeft een mooi zacht ligbed voor paarden, rundvee of varkens. Daarnaast geeft het de stal een frisse en mooie uitstraling. Al ons houtzaagsel is gezeefd en stofvrij gemaakt. Wij kunnen twee soorten leveren; wit zaagsel en op aanvraag ook gemengd zaagsel. 

Zaagsel kopen?

Stadeko levert houtzaagsel als stalbedekking op pallets met verpakkingen van 18kg door heel Nederland en België. Gemakkelijk online te bestellen tegen een scherpe prijs. Houtzaagsel bestellen wordt zo een stuk makkelijker. Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid pallets.

Voordelen van Zaagsel

  Sterke ammoniakgeur absorptie, met natuurlijke houtgeur.
  Snel en makkelijk in onderhoud.
  De mesthoop raakt minder snel vol.
  Creëert een zacht & comfortabel ligbed.
  Makkelijk in opslag door compacte verpakking.

Zaagsel kopen, Wit of gemengd?

Houtzaagsel Wit is volledig afkomstig van naaldhout en is daarom iets zachter dan het gemende variant. Houtzaagsel Gemend is namelijk bijgemengd met diverse soorten harder loofhout.

Zeker van een stofarme Stalbedekking?

Wij begrijpen dat een stoffige stalbodem niet gezond is voor mens & dier. Daarom wordt ons houtzaagsel door onze producent meerdere malen gezeefd om zo het aandeel stof tot een minimum te beperken.

Houtzaagsel geschikt voor welk dier?

Houtzaagsel Wit of Gemengd is geschikt als bodembedekking van de stal voor de volgende dieren;