Paardebrokken zijn een soort geconcentreerd krachtvoer dat speciaal is samengesteld voor paarden. Ze worden gemaakt door verschillende voedermiddelen zoals granen, bijproducten van granen, oliën en eiwitrijke ingrediënten te mengen en vervolgens samen te persen tot kleine brokjes. Deze brokken zijn zo gemaakt om een uitgebalanceerde voeding te geven die tegemoetkomt aan de voedingsbehoeften van je paard. Het juiste type en de hoeveelheid paardebrokken hangt af van een aantal verschillende factoren, waaronder het ras, de leeftijd, de gezondheidstoestand en het activiteitsniveau van je paard.

Veel gestelde vragen Paardenbrokken

Moet ik mijn paard alleen paardenbrokken voeren?

Nee, paardenbrokken moeten een aanvulling zijn op ruwvoer zoals hooi of gras, dat de basis van het dieet van een paard vormt. Ruwvoer is overigens wel essentieel voor een gezonde spijsvertering en de algehele gezondheid van je paard.

Hoe bewaar ik paardenbrokken het beste?

Bewaar brokken op een koele, droge plaats, uit direct zonlicht en beschermd tegen vocht en ongedierte. Bewaar een opengebroken zak in afgesloten container.

Zijn er alternatieven voor paardenbrokken?

Ja, naast brokken kunnen paarden ook worden gevoerd met ander krachtvoer zoals muesli, voederbeet, en geplette granen.

Upload Image...

Betaling en verzendkosten

Wanneer je je bestelling wilt laten bezorgen, betaalt je via iDEAL, bankoverschrijving of creditcard. Tijdens het bestellen kun je aangeven hoeveel balen hooi je nodig hebt. De prijzen zijn inclusief levering.

Verzending en bezorging

We bezorgen uw bestelling via PostNL of Duijghuijzen Logistics. Binnen 1-2 werkdagen worden de paardenbrokken bij je geleverd. Neem bij vragen over je bestelling contact op met onze klantenservice.

Vragen of contact?

Wij staan graag voor je klaar: info@stadeko.nl of 0168-404431.